Helg= Vallby

2011-03-25 / 15:56:18
Kategori: Vardag

Hej=)
Hjärtat mitt åker till Grebbestad över helgen med kompisar. Jag tänkte jag skulle passa på att sy dynorna till båten, mamma är ledig helgen för en gång skull så hon kan hjälpa mig när jag kör fast. Åkte direkt till Vallby idag efter jobbet. Blir snart klyftpotatis och kycklinggryta och efterrätt blir päronhalvor med after eight och glass=) Ska sova här, längesen jag gjorde det och mitt rum används numer som förråd så jag får se om man får låna en bit utav lillasysters säng=) Ska försöka få slipat färdigt min pall jag hållr på med också så den kan få vit färg. Sen fick jag lust att spraya min tvättkorg vit som jag fyndat på loppis?? Ska den bli vit eller ska den vara naturel?
Ska bli gött med en lugn fredag=)

Hoppas alla har en superskön fredag.


Här är Linnea. Vår lilla båt som är under renovering=)
Båtplats sökes fortfarande


Kommentarer
Postat av: Jennie

Oj vilken stor och fin båt :) härliga sommarturer!

2011-03-25 @ 17:59:35
URL: http://uniqueangel.blogg.se/
Postat av: Emelie

ambitiös du e som syr egna dynor till båten!! gilla Jag tycker du ska spraya tvättkorgen... =) inte för att jag vet hur den ser ut, men de blir nog väldigt fint iaf.. trevlig helg! Kram

2011-03-25 @ 19:12:10
URL: http://minbebis.com/blogg/mammaemelie/
Postat av: Jennie

Ja har också hört att MUS sminkborstar är bra :)

Det som är bra med dem jag nämnde i mitt inlägg (ecoTOOLS) är att de är av ekologiskt och återvinnigsbart material, det är ju alltid ett plus :) Om du vill spana in dom finns dom på http://pashion.nu/ eller http://eleven.se/ecotools-b467.html :) Kramar!

2011-03-25 @ 21:26:44
URL: http://uniqueangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback