Båtplats=)

2011-04-27 / 19:18:17
Kategori: Vardag

Vi fick reda på igår att vi fått båtplats på Nordön=) Perfekt. Gladare kan vi inte bli. Idag har vi tagit en tur ut och kollat på den med. Ser gör bra ut. =)=) Nu känns det nära=)

Idag har jag varit i stenungsund en snabbis. Lämnat tillbaks ett felköp + handlat lite nytt=) Hitta en söt tunika och 2 sommarskor=)

Nu är det bara 2 dagar kvar sen ledigt igen. =) gött. Nästa vecka kanske jag tar ledigt tors-fre. Ska göra morfar sällskap medans mormor är inne för operation.

Nu är det snart dax att kolla på lite husgeråd till båten. Gafflar och knivar köpte jag förra året till båten. Bra båtporslin eller plasttallrikar behövs. Någon som har tips på vart man hittar det förutom båtaffärer????


Ha det gott alla. Imorgon blir det jobb hela dagen.



Ledighet slut.

2011-04-25 / 21:06:00
Kategori: Vardag

Imorgon är det jobb som gäller igen, blir ju bara 4 dagar denna vecka med så det är ju gött. Känns nästan som man gått på sommarledighet med detta vädret=) Så gött=)

Idag blev det promme på morgonen sen hem till Vallby för lite lunch med familjen, sedan till kareby. älskling har grejat med båten och jag har bara gottat mig=) Har faktiskt kommit en bit på båten, bara tapetsering i för ruff kvar innan man kan börja sätta tillbaks alla saker å finlira. Sen ska ju utsidan få sig en omgång också.

Skulle budat hem en jättefin matservis och en hushållsassistent på tradera ikväll, men båda sakerna sprang iväg i pris så blev inget=(

Hoppas alla haft en underbar påskhelg det har jag=)

Hoppas här ska komma upp lite nya bilder snart, men det är svårt att hinna just nu.

Ha det gott alla. Sov gott.








Påsk

2011-04-22 / 21:35:24
Kategori: Vardag

Ja nu är påsken här med ledighet, helt fantastiskt att vara ledig 4 dagar i sträck=)
Igår var vi hos Mats bror Per och grillade. Gott va det. Idag har jag varit i vallby å myst. Sedan Kareby med hjärtat kollat över var vi ska börja med i båten=) Sedan tog jag en promenad runt löster. Skönt. Nu blir det mys i soffan.

Imorgon blir det vallby och då ska det målas å slipas=) Sedan kanske grill hos Mikael & Maria. Gott=)

Hoppas ni alla mår fint. Syns imorgon.






Måndag

2011-04-18 / 17:53:26
Kategori: Vardag



Sitter i Vallby, slutade tidigt på jobbet så åkte hit direkt. Har målat pallen en omgång + halva växasängen. Behövs några omgångar. Så underbart väder idag=) Man blir så glad=)

Nu kommer snart älskling hit också =) Kan inte bli bättre. Imorgon fyller mamsen år=) Så då ska vi hit igen på fika å så.

Ha det gott. kram




Söndag

2011-04-17 / 11:37:08
Kategori: Inspiration

Hej=)

Igår var Sara å Lars här mycket trevligt. Även Matilda, Mattias, Pär med kompisar kom förbi en sväng=)
Låg i sängen till 09.30 idag, när hände det senaste. Man borde tycka det är gött, men jag blir stressad av det hur jag än försöker tillåta mig det. Hela dagen bara försvinner när man sover så länge...Urk.

Tog en lång promenad med stavarna när jag vaknat. Skönt för ryggen, kan rekomderas för det som bär å lyfter mycket på sitt jobb.

Nu har älsklingen kommit ur sängen=) Så nu ska här städas lite efter gårdagen . Sen tänkte vi åka ut till havet, köpa med oss revben och eriksson potatissallad å gotta oss. Han ska väl fiska lite också. Sedan kanske geja med båten annars blir det slapp söndag.

Nu har VITSIPPORNA tittat fram=)

Ha en härlig söndag alla. Syns kanske senare. Kram




=)

2011-04-16 / 19:30:04
Kategori: Vardag

Har städat och varit i Vallby och Kareby=) Började måla på min bänk, me hade glömt mina braiga penslar så får fortsätta en annan dag. =) Dagen har sprungit iväg ssom vanligt. Nu blir det snart lördagsmys och Sara & Lars och deras lillkille Isak kommer hit. =) Ha det gott alla.





Äggkorg eller vad ska man kalla den? köpt på gripsholm=) Den är bara så fin tycker jag=)


Lördag

2011-04-16 / 07:11:13
Kategori: Vardag

Skönt med lördag. Skönt att gå upp tidigt. =) Känner mig tyvärr lite förkyld + att vädret inte riktigt är vad jag önskar men vem vet det kanske är sol vid 12- tiden. 

Älskling har åkt iväg för att fiska sen ska vi mötas upp i Vallby är det det tänkt=)
Jag ska städa lite här nu på morgonen.
Sedan kanske ta en sväng in till kungälv å fixa en present. Sedan som sagt skulle det ju vara fint väder idag så jag kan måla mina möbler. Jag lever på hoppet om en solig lördag i alla fall. Om inte annat kan jag sy mina dynor men det är inte lika roligt. 

Skriver mer lite senare.
Ha en skön lördag alla.
Kram Sandra


Vårplantering på balkongen=)




Torsdag

2011-04-14 / 21:39:32
Kategori: Vardag

Hej.
Då var helgen nära igen. Så skönt, hoppas på fint väder hela helgen så man kan vara ute.

Igår var vi hos Matilda å Mattias efter jobbet. Så mysigt, kaffe å kladdkaka så gott=)

Idag har jag jobbat hela dagen efter det tog jag å Matilda en sväng till Grinden. Hittade lite presenter och även två krukor hem=) Vi åkte även till kullens och köpte lite blommor=) Trevligt=)

Så nu har jag planterat om krukorna på balkongen och städat lite. Kommer bilder på det imorgon kanske, är gör trött nu.

Imorgon är det fredag, Jippi.

Ha det gott alla.







Mats <3

2011-04-12 / 20:18:18
Kategori: Vardag

Grattis min älskling på födelsedagen=) Du är bäst=)
11 April


Tisdag

2011-04-12 / 20:10:10
Kategori: Nya Ting

Tjingiling=)

I söndags blev det en tripp till Ullared med mina kära kollegor Anna och Johanna. Handlade lite till jobbet och även till oss själva. Trevligt var det=) På kvällen blev det promenad och en sväng till vallby med mitt hjärta=)

Och igår slutade jag tidigt och efter det bar det av till frisören=) Sedan snabbt in till stenungsund för att köpa presenter till mitt hjärta som fyllde år igår=) Efter det blev det mys hemma i lägenheten. Älskling hade beställt sin favvomat, TACOS. Inte mig emot=) Enkelt och gott. Chokladpudding till efterrätt=) mumma. Bara MYS hela kvällen. Så gött. 

Vilket vårregn det varit idag, regnat hela dagen lång. Slutade sent så har bara lagat lite mat å plockat här hemma. =) Väntar på hjärtat som är iväg å fiskar. <3

Imorgon slutar jag tidigt, efter det har jag tid hos tandläkaren då min tråd bakom tänderna lossnat IGEN. SÅ tråkigt att behöva lägga tid på sådant. Usscha. Sedan får vi se. Får nog förbereda ifall vi skall ha lite kalas på fredag. Om inte har jag en hel del annat att göra, man skulle jobbat halv tid det hade passat mig så kan man ägna mer tid till sin hobby.

Hoppas alla mår kanon. Här kommer lite bilder på senaste köp - fynd mm.



Senaste tradera-fynd. Gammal sockerburk. Tycker den har så fina motiv.



Glasburk till vitlök. Granngården Ullared.



Plåtburk till kaffe. Granngården Ullared



Fina små tallrikar jag fick från mormor. Kommer passa bra till kommande tallrikshylla eller kök.


Lördag. Slipning i vallby

2011-04-09 / 21:04:52
Kategori: Renoveringsobjekt

Hej=)
Igår var jag hos mormor å morfar en sväng=) Härligt att träffa dem=) Fick med mig lite fina tallrikar hem som kommer passa bra till min tallrikshylla eller i kommande hus/kök. Även en liten hushållsassistent fick jag med mig. =)

Sedan åkte jag å hämtade lillsyrran och vi åkte hem till mig. Hon har sovit här inatt, så mysigt. Gick upp vid 7 och tog en lång promenad, sedan frukost å lite städ. Sedan körde jag Julia till konfan och sedan åkte jag till Vallby.

Där har jag varit hela dagen, hittade ju en växasäng på logen som jag tog fram och som jag hunnit slipa idag. + att jag slipade klart pallen. Dessa saker ska bli vita när jag får tid att fixa detta. =)

Nu är det mys med mitt hjärta=) Imorgon blir det en tur till Ullared=)














Torsdag

2011-04-07 / 20:30:18
Kategori: Vardag

Hej.
Idag har jag jobbat sent. Åkte hem å sa hej då till mitt hjärta som åker till grebbestad å fiskar tills imorgon. Troligtvis tills på lördag om jag känner honom rätt. Sedan tog jag en lång promenad skönt. Blåser mycke idag. Hittade videung på vägen som gjorde sig bra på köksbordet.

Imorgon hoppas jag hinna åka till mormor och morfar en sväng. Var jättelängesen jag träffa dem känns det som.

Sedan eftersom det ska bli bra väder i helgen ska jag försöka pyssla hemma i vallby, fortsätta med mina dynor åså. Är påskhelg på grinden till helgen. Ska nog försöka ta mig dit, mamma ska ju få present. Och på måndag fyller min älskling år. Kan inte bestämma mig för vad han ska få....=)

Hoppas ni alla mår bra.

Kram Sandra



Tänk när våran lilla båt ligger i vattnet, va härligt. Här bild ifrån då vi köpte den i helsingborg.


Tisdag

2011-04-05 / 20:46:37
Kategori: Vardag

I söndags var jag å Sara å shoppa..mycke trevlig då det var ett tagsen vi sågs. Köpte bestick=) Sedan hitta jag 2 kofftor och ett par byxor. =)

Igår var jag i vallby började på en dyna till och bara myste=)

Idag har jag jobbat sent på jobbet, så har inte hunnit så mycket. Hoppas på fint väder så man kan måla möbler åså ute:D 

Blir ett kort inlägg idag då fantasin står still. Imorgon blir det "förläsning" hela dagen i gbg med Johanna från jobbet. Lunch å fika ingår. Kan nog bli bra. Kan berätta mer om det imorgon tror det kommer bli intressant.


Sov gott.


Mitt hjärta med gårdagens fångst.


Söndag

2011-04-03 / 10:05:44
Kategori: Inspiration

Istället för morgonpromenad blev det
 bakning. Regnar ju så får bli promenad senare idag. Testade Leilas kärleksmums, tror det blir goda=) Nu ska det städas lite och sen blir det Allum med Sara tror jag. =)

Så fort det blir lite bättre väder ska det gjutas nya saker. Vi testade en del förra sommaren, och det blev görbra.




Bakform där en spetsduk lagts i botten.



Rabarberblad som tyvärr gick i 2 delar då det var för tunt i mitten.



Bakform med virkad duk i botten.



Djuptallrik med betongkant. Används som dekoration eller fågelbad.
+ en lten ängel som är gjord i gipsform.








=)

2011-04-02 / 20:34:54
Kategori: Vardag

Hej Igen.
Blev ingen second hand idag. Var på parkeringen och vände. så sjukt mycket folk. Inte något nöje med att gå in där då. Synd att det inte har öppet dagligen så det slipper vara så knökat med folk.
Åkte vidare till Vallby. Fixat till dynorna. Så nu är de 4 dynor som är HELT klara. Puuh. Undra om man öva sitt tålamod till ännu mer tålmodig. Isåfall kommer jag vara extremt tålmodig när jag är färdig. Men bra blir det. =)

Vi har fått kycklingar hemma. Så söta. Mamma Höna är så snäll och låter oss hålla i kycklingarna utan minsta ljud.

Vi har en gammal växasäng som står på höskullen. Funderar på att renover å måla den vit.??? Fast kanske ska ta itu med mina andra projekt först.

By the way jag vill så GÄRNA ha hus. Måste pilla å greja så här när våren kommer. Det bara spritter i mig. Hoppas det yppar sig ett lämpligt hus till mig å älsklingen snart.


Ha en härlig kväll alla. Imorgon ska jag å sara shoppa på Allum=)




Dynor=)



Höna med sina små



Hur söt kan man va???



lillasyster oljar plankor till Stallinredning.