Måndag

2011-01-31 / 20:38:51
Kategori: Vardag

Skönt att måndagen är över. Jobbat tidigt. Varit på PIM redovisning på Thorildskolan. Och sedan kvällmöte på jobbet. Suck. Nyss hemkommen. Nu blir det lite mys i soffan å ladda inför ny arbetsdag. Här kommer bild på smart förvaringspall. Inköpt på maxi. Perfekt förvaring + som extra sittplats när man har gäster=)

Sov gott.


Lör + Sön

2011-01-30 / 19:21:19
Kategori: Inspiration

Heej=)
Igår tog jag å svärmor en sväng till kärrstegens gård i Ljungkile. Hittade en lampskärm och en "burk"=)=) Sen åkte vi hem å fikade i Kareby=) sedan åkte jag till farmor en stund. Och det blev en lugn lördagskväll, Linda å martin kom förbi en sväng=)

Idag tog jag å hjärtat en promenad när vi vaknat, så härligt när solen lyser=) Vårkänslor=) Sedan var det kalas för kusin Lina 25 år=) så varit där nu mitt på dagen. Träffat hela släkten alltid trevligt. Nu har jg målat tallrikshyllan en gång, men behövs minst 2 lager till. Vet inte om jag ska behålla den eller sälja den?

Nu ska jag å hjärtat mysa framför tv:n och käka Tacos=) Ha det gott alla.

http://www.karrstegensgard.se/cms/index.php



Lampskärm







"burk"


Helg

2011-01-28 / 18:42:11
Kategori: Vardag

Så skönt med helg. Har haft en bra dag på jobbet, barnen e så goa=) Kollar på handbollen nu, väldigt kul måste jag säga. tror tyvärr vi ligger illa till dock. Har gjort i ordning morotskaka och inflyttningsblomma till Linda å Martin som vi snart ska åka till. Så nyfiken på hur huset ser ut. Längtar tills det är vår tur, svårt att hitta något som passar bra bara=/  Hoppas att jag hinner måla lite i helgen;) Ha en super bra fredag alla.

Jag å mitt hjärta letar efter båtplats också? Någon som hör/vet/ser något så får ni jättegärna tipsa oss om det. En winga 25 har vi. Mått: 2.8 * 7,5 * ca 1 m djup.



Onsdag

2011-01-26 / 21:03:20
Kategori: Vardag

Idag har jag jobbat tidigt. Tog en lång promenad när jag kom hem. Skönt. Städat å grejat med olika saker resten av dagen. Funderar om jag ska åka iväg på föreläsning imorgon efter jobbet eller inte. Tveksamt om jag hinner med allt annat då, känns lite stressigt nu. =/ Hmmm...Får se hur jag känner mig imorgon. Har inte hunnit måla de senaste dagarna heller=( Men hoppas till helgen att det kan bli lite. Skulle beställa bikini på hm nu som jag länge tänkt göra, så är den förstås slut nu. Det är ju inte ens februari än, å bikinisarna är slut? hmm..Inte bra. aja...får ta en tur till backa plan å hoppas den finns i butik.

På fredag flyttar Linda å Martin till Ingetorp, jag å Mats hoppas kunna hinna hjälpa dem lite med flytten. Jag är så nyfiken=)

Vill ha vår NU...
Kram Sandra


Måndag=)

2011-01-24 / 19:27:14
Kategori: Vardag

Jobbat tidigt idag=) Efter jobbet var det tänkt att jag å svärmor skulle åkt till kärrstegens gård i Ljungkile, men som tur han jag gå in på hemsidan och fick sätt att dom hade stängt idag...tråkigt. Tog en snabb tur till second hand. Hitta lite småsaker. =) kommer kanske upp bilder på det en annan dag, är trött ikväll. Tog en lång promenad också, vilket var skönt. Sen har jag fixat med tvätt å lite andra nödvändigheter. Imorgon blir det lång dag på jobbet. APT på kvällen så är hemma cirka 8-9 så då blir det inget inlägg.

Länk till Kärrstegens Gård
http://www.karrstegensgard.se/cms/index.php


Söndag

2011-01-23 / 11:45:33
Kategori: Vardag

Idag har jag fixat pallen färdig. Nu ska jag städa lite å sen ska jag å hjärtat ta en tur till kareby. taa en promenad å så. Ikväll blir det tacos=)
Ha det gott alla.=) Kram



Gungpall färdig.

2011-01-23 / 11:41:32
Kategori: Renoveringsobjekt

Äntligen är pallen färdig. Pallen är köpt på tradera för ca 80:- av "Suedeco". Suedeco har massa saker från fransk lantstil och bor här i kungälv, så budar man hem något är det nära att hämta. Dem är jättetrevliga.

När jag köpte den var den jättresliten, skev och nubb satt kvar efter klädsel. Så pappa har tatt isär den och rättat till den så det blev stadig igen=) Sen slipat å målat stommen. Köpt tyg på kungälvs tyglager och bandet runt som täcker klammrarna efter häftpistolen. Fyllning är av skum. Den blev söt och passar fint till gungstolen, ska sy ny klädsel till gungstolen i samma tyg som på pallen=)
 

Här kommer för och efterbilder.



Slipad och klar att måla.



Målad



Målad



Klippt ut tyg



Häftat fast tyget och limmat på bandet



Lördag å skaparlusten är på topp=)

2011-01-22 / 11:01:24
Kategori: Vardag


Heej=)
Skönt med lördag=) varit å jympat på friskis nu på morgonen=) skönt. Känner mig ritktigt på topp idag. Ska åka till seccond hand och colorama å köpa mer färg. Sen ska jag till tyglagret å kolla efter tyg och nubb till min pall=) Sen åker jag hem till Vallby å grejar med allt;) Igår var vi hos mormor & morfar=)  Smörgåstårta å massa gott=)
Ikväll får vi se vad som händer.
Återkommer sen.
Ha det nu gott alla.




Två små söta "sockerskålar" som jag har som smyckesförvaring på toan=) Köpta i Tunisien=) Men går ju att hitta på second hand också.


Torsdag

2011-01-20 / 19:20:39
Kategori: Renoveringsobjekt

Hej=)
Igår va en riktigt bra dag. Slutade tidigt. Tog en promenad med thomas, åkte sedan hem och fick städat bort julen=) Skönt. Sedan kom Sara en stund på lite morotskaka och saft=) fick tjötat lite. Sedan åkte jag till Vallby fick myst lite där.

Idag har jag varit på jobbet HELA dagen. Kom hem för en stundsen. Ikväll ska jag försöka måla lite på kistan, får väl se om jag orkar. Imorgon är det REDAN fredag. Så skönt. Blir kalas hos mormor å morfar imorgon=) Mys.

Ha en riktigt mysig kväll alla.





Bild på en bänk jag hittade för ett tag sen på kungälvs second hand. En spricka i som pappa skulle fixa bara=) håller på att slipa denna också. Sen ska den bli vit. Har sett flera som gör "gråa" texter på olika möbler å annat. Kan bli fint så ska funderar på det, och komma på hur man gör fina bokstäver lätt? Någon som har tips på det?


Tisdag=)

2011-01-18 / 18:31:34
Kategori: Inspiration

Hej=)
Jobbat sent idag så kom precis hem. Rackars va halt det är ute. Kör försiktigt alla goa vänner.

Kan rekomendera dessa två böcker från Laila. Hennes morotskaka blir bara sååå GOD=)









å nu har jag bakat en:D hihi överaska min Mats med det till kopp kaffen sen som vi skulle ta när han kom hem från kareby igen:D han är dt bästa=) Hmm fick gjort ett rejält lass med köttfärsås å spagetti, käkt matlådor för resten av veckan...så imorgon slutar jag tidigt så då hoppas jag har tid för att måla klart kistan;)
kram


Måndag

2011-01-17 / 17:05:21
Kategori: Inspiration



Hej=) Jobbat å nu ska det städas lite är det tänkt iallfall=) Tänkte bara tipsa igen om Antikladan http://www.johanengbergsantik.com/

Där har jag hittat denna fina ängeln. De har massa fina saker, värt att åka dit tycker jag.
Blir nog inte så mycket mer bloggande idag, ska försöka måla klart kistan så den kommer upp på bild=)
Ha en riktigt skön kväll alla.

Kram


Solsidan mm

2011-01-16 / 19:49:25
Kategori: Vardag


Gokväll. Precis varit på maxi å handlat lite, nu börjar snart SOLSIDAN äntligen...å älsklingen är hemma blir en mysig kväll. Har målat insidan på kistan 2 gånger idag, men har utsidan kvar så väntar med att lägga upp bilder tills den är helt färdig. Den blir väldigt fräsch i vitt iallafall:)

Här kommer en lite söt sak som är inhandlad på Skene Järn. Dit hoppas jag att jag å Matilda ska snart=) Vi ska även till en affär som heter blommigt å prickigt, där har jag aldrig varit så det blir det intressant. Men ni lär ju få veta när det är dax för mig å Matilda att åka dit=)=)
Ha nu en riktigt mysig kväll. Ny arbetsvecka för mig, ska ha en liten kille på inskolning imorgon så det blir spännande.

Godnatt




Ljus dekoration

2011-01-16 / 09:07:21
Kategori: Inspiration

Ljusdekoration

Korgen/krukan är inhandlad på citygross. Sedan har jag änvänt ett tegelrör som jag satt ett stort ljus i så det står stadigt, fyllt upp med jord och planterat i "hjärtan på tråd".
För tillfället står den inne på toa å lyser upp fint.



Söndag

2011-01-16 / 09:02:36
Kategori: Vardag

Idag kommer älsklingen hem igen, skönt. Han ska nog få Tacos ikväll=) Sovit dåligt inatt igen, inte likt mig men det beror nog på att Mats är borta. Idag tänkte jag försöka måla om kistan=) Sen städa å byta ut julgardinerna mot ljusa nya=)  Åker nog hem till Vallby också. =) Syns sen igen.   

 


Second hand + Ikea

2011-01-15 / 17:07:16
Kategori: Nya Ting

Sara stackarn körde snö hela dagen, så jag ringde syrran å kollade med henne om hon hade lust att hänga på. Ååå vilka fynd jag gjorde idag på second hand. Köpte två olika typer av kistor som jag tänkt måla vita. Hittade även 4 st vita enkla krukor. Hittade även jättefina barngardiner med blixten mc queen på som ska hängas upp på jobbet;). Sedan åkte vi till Ikea. Åt mycket god frukost där=) sedan hittade jag lite småsaker. Har även varit i vallby en stund, men blev så trött så jag tänkte försöka sova en stund så jag kan va vaken ikväll...får se vad som händer, men lugnt lär det bli.=)
Har köpt Rostbiff och potatissallaf från Eriksson i Solberga som jag ska ha ikväll...
 Inget är godare än deras.
Ha det gott alla.



Lilla udda kistan ca 120:-




Fina förvaringslådor från IKEA 2 FÖR 35:-


Lantliga ramar från IKEA 70:- och 50:-



4 Enkla krukor till köket  5:- st